Weer de regie over jezelf en je bedrijf met de Heracles Business Academy!

Nu persoonlijke én bedrijfskundige ontwikkeling hoger op de agenda staat dan ooit kun je er als ondernemer, manager of werknemer niet langer omheen. Jezelf, je medewerkers én je bedrijf ontwikkelen is van het grootste belang. Stilstand is immers achteruitgang, zeker in deze turbulente tijden.

Voor de spelers van Heracles is trainen en persoonlijke ontwikkeling dagelijkse kost. Jezelf leren kennen, beter worden en leren van elkaar om uiteindelijk betere prestaties te leveren zijn daarbij altijd de uitgangspunten. Waarom zou dat in het bedrijfsleven anders zijn? Zeker weten dat de spelers binnen een bedrijf met goede opleiding en training vakinhoudelijk ook beter worden, als teamspeler groeien en samen betere resultaten neerzetten. Het realiseren van continuïteit, flexibiliteit en toekomstbestendige groei zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Heracles maakt het met ingang van het nieuwe seizoen 2022/2023 mogelijk om jezelf én je medewerkers te ontwikkelen op persoonlijk en bedrijfskundig gebied. Rondom belangrijke en actuele thema’s als strategie en beleid, verkoop en marketing, mens en organisatie, persoonlijk leiderschap, communicatie en teamontwikkeling, verkoop en marketing wordt je meegenomen en uitgedaagd hiermee aan de slag te gaan.

Er zijn verschillende op maat gemaakte programma’s ontwikkeld voor ondernemers, directie- en mt-leden, middle managers, verkoop professionals en operationele medewerkers. Alle persoonlijke en bedrijfskundige ontwikkelprogramma’s van Heracles Business Academy zijn bovendien geaccrediteerd en komen daarmee ook in  aanmerking voor het STAP-budget, een regeling vanuit de overheid die elke Nederlander de mogelijkheid biedt om jaarlijks een voucher van € 1.000,- te verkrijgen.

Door dat samen te doen onder de vlag van Heracles Business Academy leren we van én met elkaar en dat levert meer inhoudelijke verbinding en uitbreiding van je netwerk op.

Maar natuurlijk ook groei. Als merk, als mens, als club, als stad en als regio!